Kurser

YOGA  1-3 november 2019 på Idöborg

med Christananda Sydow som har  lång erfarenhet inom läkekonst och yoga.

Tidigare erfarenhet av yoga och personlighets utveckling erfordras.

Under dessa dagar ägnar vi oss åt andningsterapi, holotropisk andning, yoga och meditation. Christananda följer varje deltagare och stöder dennes eventuella behov av guidning och kunskap. Med sin långa erfarenhet av arbete med yogaundervisning och full tids arbetande terapeut, är Christananda unik med sin närvaro, förståelse, kunskap, intuition och humor. Självklart ges tid till att upptäcka ön och möjlighet till egentid.

Investering inklusive rum, mat och kurs är 5000SEK (med reservation för ändringar)

För anmälan, kontakta stefan på mail stefan@sankara.se eller mobil 0707383333

 

 

 

YOGA våren, energi 30 mars-1 april 2019

Yogaövningar/andningsövningar

Energiövningar som befriar och och stödjer kroppens förmåga att rensa ut vintern. Lösa fysiska,energetiska och emotionella stagnarioner.

Meditation-stillhet-tystnad

Med noggrann förberedelse övergår vi från rörelser, energi till stillhet och tystnad. Överlämnar oss till närvaron bortom ego, personlighet och kropp. Till det som har fått många namn, som jag väljer att kalla medveten närvaro i nuet.

investering 1900SEK anmälan med swish 900SEK senast 25 mars

Plats Luntmakargatan 94 Stockholm

För frågor kontakta Stefan på 0707383333

AYURVEDRETREAT (Sri Lanka) 15 JANUARI – 5 FEBRUARI 2020

Följ med till Södra Sri Lanka på kroppsrening och yoga/meditation med Stefan Sankara. Max 6-8 platser. Bokning av anmälningsavgift före 15 oktober ger förtur och 10 % rabatt. För mer information kontakta Stefan.