ME
NU

Hem

Behandlingar

| Trauma release

| Hälsoundersökning

| Coaching

| Shiatsumassage

| Akupunktur

Kurser

Yoga

Om Stefan

Kontakt

Boka behandling

Integritetspolicy

Din integritet är viktig för oss.

Det är ENAD YOGA & PRAKTIKs policy att respektera din integritet angående all information vi kan samla in från dig på vår webbplats, http://enad.nu och andra webbplatser som vi äger och driver.

Vi ber bara om personlig information när vi verkligen behöver den för att tillhandahålla en tjänst till dig. Vi samlar in det på rättvisa och lagliga sätt, med din kunskap och ditt samtycke. Vi meddelar dig också varför vi samlar in den och hur den kommer att användas.

Vi behåller endast insamlad information så länge det är nödvändigt för att ge dig den begärda tjänsten. Vilken information vi lagrar skyddar vi på kommersiellt godtagbara sätt för att förhindra förlust och stöld, liksom obehörig åtkomst, avslöjande, kopiering, användning eller modifiering.

Vi delar inte någon personlig identifierande information offentligt eller med tredje part, utom när det krävs enligt lag.

Vår webbplats kan länka till externa webbplatser som inte drivs av oss. Tänk på att vi inte har någon kontroll över innehållet och praxis på dessa webbplatser, och vi kan inte ta ansvar för deras respektive sekretesspolicyer.

Du är fri att vägra vår begäran om din personliga information, med förståelse för att vi kanske inte kan tillhandahålla några av dina önskade tjänster.

Din fortsatta användning av vår webbplats kommer att betraktas som godkännande av våra metoder kring sekretess och personlig information.

Om du har några frågor om hur vi hanterar användardata och personlig information är du välkommen att kontakta oss.

Denna policy träder i kraft den 15 januari 2021.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer