ME
NU

Hem

Behandlingar

| Trauma release

| Hälsoundersökning

| Coaching

| Shiatsumassage

| Akupunktur

Kurser

Yoga

Om Stefan

Kontakt

Boka behandling

Akupunktur

Klassisk akupunktur baserad på pulsdiagnos och meridianerapi.

Enligt klassisk österländsk läkekonst och tcm.

Verksam sedan 1989

Klassisk akupunktur baserad på pulsdiagnos och meridianerapi.

Akupunkturbehandling återställer kroppens inre grundbalans och aktiverar inre självläkning på ett effektivt sätt. Såväl symtom som djupare liggande orsaker behandlas med framgång. En feel good upplevelse är obligatorisk och följer med effekten behandlingen.

Kroppens inre tillstånd avspeglas i det yttre. Min uppgift är att avläsa det yttre för att förstå den inre hälsosituationen, rotorsaken. Symtom är antingen orsakad av en inre obalans eller yttre påverkan.

Med hjälp av pulsdiagnostik, palpation, lyssnande och observation ställer jag en diagnos.

En behandlingsplan upprättas där riktad behandling med akupunktur utförs mot personens specifika behov och tillstånd.

Diagnosen vägleder mig genom behandlingen. Med 3-10 behandlingar får man vanligtvis goda resultat.

Behandling med akupunktur hjälper kroppen att återställa balansen i nervsystem, meridiansystem, organsystem.  Vävnader vitaliseras och kroppens hormonbalans balanseras och kroppen får hjälp att rensa ut slaggprodukter. Ofta leder behandling till nya självinsikter som berikar och stödjer personlig utveckling..

Ett populärt uttryck `body-mind´balanseras med varandra och ger en upplevelse av trygg, vital närvaro i kroppen.

En av fördelarna med naturlig medicin är att man slipper biverkningar. Vissa fenomen kan upplevas tillfälligt i kroppen under tiden då inre balans håller på att återetableras. Det är helt normalt då vissa funktioner återanpassas till ett mer friskt tillstånd.

Med engångsnålar stimuleras utvalda akupunkturpunkter på kroppens olika livsenergibanor (meridianer), som åstakommer en inre reglering av blockeringar , svagheter och överaktiviteter. Det parasympatiska nervsystemet blir så att säga stimulerat så att normala funktioner kan återskapas. Kroppen börjar bilda ett nytt inre välstånd.

Efter en behandling upplever vanligtvis mottgaren frid och välbefinnande som ger mer energi och kraft. Ibland upplever mottagaren trötthet efter första behandlingen, vilket är normalt.

Ibland finns det behov att möta upp förändrningar som sker i samband med behandlingar med samtal. Då föreslår vi detta under loppet av behandlingstiden.

Vanliga besvär som framgångsrikt behandlas:

N

Spänningar

N

Smärta

N

Värk

N

Skadlig stress

N

Hyperaktivitet

N

Sömnproblem

N

Andningsproblem

N

Astma

N

Allergi

N

Matsmältningsproblem

N

Ätstörningar

N

Nedstämdhet

N

PMS

N

Klimakteriebesvär

N

Trötthet

N

Koncentrationssvårigheter

N

Cirkulationsstörningar

N

Känslorelaterade problem

N

Svagt minne

Grund behandling:

I den mest enkla förklaringen ligger att naturlig inre jämvikt är en medfödd gåva och är grunden till det vi kallar hälsa, vitalitet och utstrålning. Behandlingen stödjer det friska i att återställa optimal inre jämvikt.

En behandling tar från 45 minuter.

Boka en tid >

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer