ME
NU

Hem

Behandlingar

| Trauma release

| Hälsoundersökning

| Coaching

| Shiatsumassage

| Akupunktur

Kurser

Yoga

Om Stefan

Kontakt

Boka behandling

Trauma release

Enligt polyvagal teori, meridianterapi, kroppsterapi och samtal, upptäcks och behandlas blockeringar orsakade av tidigare traumatiska upplevelser.

Med olika tekniker ur de metoder jag utövar, väljer jag de tekniker som bäst stödjer syftet med behandlingen.

För återställande av inre jämvikt och för att skingra många fysiska/psykiska besvär är akupunktur och shiatsu effektiv.

För korrigering av felställningar i muskler, leder, fascia och benstrukturer är Shiatsu, Kraniosakralterapi och terapeutisk yoga utmärkt.

Samtal som klargör och enar fungerar bäst när mottagaren vill ha praktiska tips för sin egen personliga utveckling eller lösa ett problem.

När traumatiska upplevelser ligger till grund för psykiska och fysiska besvär. Börjar vi med att kartlägga vad, när och hur det inträffade. vi tar reda på hur det har samband med kropp och själ i nuläget.

Efter noggrann undersökning börjar vi med att frigöra kroppen från eventuella låsningar och blockeringar och tar hand om känslor som eventuellt upplevs klargörande samtal följer naturligt som ett led i förändring.

När vissa problematiska tankemönster blir medvetandegjorda, får vi möjlighet att göra skillnad och skapa nya överenskommelser med positiva tankar som gynnar oss.

En av fördelarna med naturlig medicin är att man slipper biverkningar. Vissa fenomen kan upplevas tillfälligt i kroppen under tiden då inre balans håller på att återetableras. Det är helt normalt då vissa funktioner återanpassas till ett mer friskt tillstånd.

N

Samtal som identifierar problemet.

N

Energibehandling med kraniosaklral teknik och akupunktur.

N

Andningsterapi enligt yoga och holotropisk andning.

N

Samtal som klargör, tapping, rewinding och nya livsbeslut.

Boka en tid >

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer